Kontaktuppgifter

Handelsvägen 8

370 24 Nättraby

0455-38 31 10

Info@esib.se

www.esib.se

BOKFÖRING

Alla företag, oavsett om det är ett aktiebolag, enkelt bolag, enskild firma, handelsbolag eller något annat typ av företag, är bokföringsskyldiga och då ska bokföring upprättas.

 

Bokföring utgör en central del i en redovisningsenhet då den utgör grunden för den externa redovisningen till företagets externa intressenter, utgör grunden för den interna redovisningen som används i den ekonomiska styrningen och utgör grunden för inkomstdeklarationen. Det är viktigt att ha kännedom om de redovisningslagar och redovisningsrekommendationer som skall tillämpas för att göra rätt från början i bokföringen och göra bokslutsarbetet lättare.

 

ESIB: Som byrå följer vi  REX, Svensk standard för Redovisningsuppdrag. Vilket är en standard för hur redovisningen och bokföringen ska skötas. Vi arbetar mycket efter hur du som kund vill ha din redovisning upplagd, vilka rapporter och nyckeltal du behöver ha för att driva ditt företag på bästa sätt. Vi använder oss av en rad olika program för att göra bokföringen utifrån dina förutsättningar.

KONTAKTA OSS

Önskar du kontakt med  någon av oss så lämna gärna dina kontaktuppgifter  till Esib så tar vi hand om ärendet så fort vi kan.


Tack för visat intresse!

0455-38 31 10

info@esib.se

Copyright © All Rights Reserved to Ekonomiservice i Blekinge AB

Webdesign Rudvi Production